Aplicatiile din interior si exterior sunt mai elegante si mai interesante daca se foloseste sticla securizata de cea mai buna calitate

Sticla securizata este cel mai sigur si mai popular material pentru diverse aplicatii de interior si de exterior. E foarte simplu de produs daca ai echipamente de calitate, sticla se incalzeste puternic si se raceste, la temperaturi foarte mari, totul e controlat electronic, calitatea geamurilor depinde de parametrii setati pentru intreg procesul de productie.

Sticla rezultata e de pana la cinci ori mai rezistenta decat sticla obisnuita, in caz de socuri puternice si de spargere o sticla securizata va avea foarte multe bucati mici care nu pot rani. Gasim sticla tratata in acest fel in usi vitrate, in vitrine, in intrari in centre comerciale, in blaturile de la mese, in compartimentari moderne, in diverse usi.
Cu sticla securizata e foarte usor sa obtii un design special in institutii publice sau acasa, sticla arata foarte bine, poate reprezenta si un element de decor pentru zonele unde e fixata, nu iti faci griji pentru rezistenta si stii ca te bazezi pe ea ani la rand, fara a se zgaria sau sparge. Sticla securizata e usor de intretinut, se sterge rapid, se poate personaliza, e foarte simplu de pus in opera in cateva minute, cu sistemele de prindere moderne de pe piata.

Nu am putea avea o sticla securizata de cea mai buna calitate fara o securizare termica controlata cu softuri speciale, parametrii curbelor de racire si de incalzire sunt controlati strict electronic si supravegheati de personal specializat. Compresia foarte puternica ce apare cand se trece de la temperatura inalta la cea scazuta duce la rezistenta sporita pe termen lung a sticlei. Sistemele de management integrat analizeaza rapid si supravegheaza tot procesul de productie al sticlei securizate pentru ca fiecare sesiune de securizare sa fie perfecta. Procesarea tuturor comenzilor e realizata electronic, fiecare sticla se eticheteaza, asta ca sa se poata urmari mai usor toate fazele prin care trece sticla, de la taiere si prelucrare la gaurire, decupare sau securizarea finala. Codurile de bare aplicate la etichetare contin si date despre tipurile sticlei, despre dimensiunile panourilor, despre tipul prelucrarilor prin care a trecut sticla, numele clientilor sau codul de panou pentru proiect.

Calitatea prelucrarilor este garantata, firmele care se ocupa de aceste procese complexe respecta toate standardele moderne de calitate impuse in U.E. Nu apar zgarieturi, se manipuleaza usor sticla la procesari, toate sticlele sunt testate inainte de comercializare pentru a se asigura o punere in opera cat mai usoara si rapida, sigura. Spargerile spontane se evita si ele datorita unui test special care presupune aducerea sticlei la temperaturi mari iarasi pentru a vedea cum rezista.

Nu conteaza ce fel de sticla se doreste a fi securizata, float clar, colorat, ornament, reflexiv sau ce grosime are, securizarea termica a sticlei va reusi de fiecare data si va oferi clientilor cele mai bune materiale pentru diverse aplicatii.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *