Atunci cand strigi mama, ea nu poate raspunde

drama-copiilorDrama multor copii din Romania este atat de dureroasa, incat suspina in fiecare zi. Plansul lor este atat de profund care ar trebui sa miste inimile romanilor din intreaga tara. Din pacate acest lucru nu se intampla. Copii care striga zi si noapte „mama” sunt lasati sa-si auda doar propriul ecou.

Pentru acesti copii nevinovati mama le poate vorbi doar prin intermediul telefoului si se poate privi doar pe sticla monitorului. Atunci cand are nevoie de mama pentru o imbratisare sau un sfat practic, nu se afla nimeni in jurul lor sa ii ajute.

Drama povestita mai sus nu este un caz izolat, ci un efect al plecarii parintilor in strainatate pentru a castiga o viata mai buna pentru copiii lor.

Banii pe care parintii lor ii strang departe de acestia, in loc sa-i ajute in cladirea unui viitor stralucit, ii doboara scrajelindu-le rani adanci ale suferintei in adancul inimii. Acesti copilasi au nevoie de compasiune si iubire in defavoarea jocurilor si banilor.

Ce rost are sa castigi mai bine daca pierzi motivatia pentru care lucrezi. Mai bine sarac impreuna cu familia, decat bogat si singur pe lume.

 

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *