Ce inseamna sa fii om

Cei care ne resping apar in viata noastra pentru a ne arata cat de mult ne respingem pe noi insine. Aceasta rana apare foarte devreme in viata unei persoane – inca de la nastere sau chiar inainte de a se naste. Un astfel de exemplu este copilul care nu este dorit sau copilul care are alt sex decatdoreau parintii. Rana de respingere este traita in legatura cu parintele de acelasi sex. Acest parinte a contribuit la activarea ranii deja existente. Parintele de acelasi sex are rolul de a ne invata sa iubim, sa ne iubim si sadaruim iubire.

Parintele de sex opus ne invata sa ne lasam iubiti si sa primim iubirea. Daca ai aceasta rana se explica dificultatile pe care le ai in a te accepta si a te iubi. Caracteristici:- suferi de insomnie din cauza unei activitati mentale prea incarcate- fugi de o situatie evitand locul in care te afli sau plecand in astral (a fi cu capul in nori),- negi o situatie, nu vrei sa o vezi in realitate. Poti face acest lucru pentru a te convinge ca persoana sau situatia aceea nu te-a deranjat, emotionat sau atins deloc.

Acest gen de control este de obicei inconstient. Este bine sa ii rugam pe cei apropiati sa ne ajute sa descoperim momentele in care fugim negand realitatea.- negi veridicitatea unui compliment, crezand ca, daca acea persoana te cunostea cu adevarat, nu ti-ar fifacut niciodata acel compliment;- iti este rusine SA FII ceea ce esti si nu vrei sa fii descoperit asa cum esti,- te inchizi in tine, te abtii sa spui sau sa faci ceva de teama ca celalalt nu te mai iubeste, nu te mai apreciaza.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *