Ce sa nu porti sub nicio forma

tinute-ieftine-de-sarbatoriExista foarte multe coduri vestimentare si mai ales atunci cand vine vorba despre fashion, in lumea femeilor ele nu trebuie in niciun caz incalcate. De exemplu asortarea culorilor este un aspect esential de care trebuie sa tinem mereu cont.

Ce sa nu porti? E foarte simplu: nu purta culori stridente ca te fac sa arati ca o paiata, nu purta haine care nu sunt adecvate pentru varsta ta pentru ca te fac sa fii un clovn si te va arata falsa. Si multe altele. Cu siguranta vedem pe strada multe femei care ne fac sa zambim sau ne fac sa radem chiar cu pofta dar ne-am gandit vreodata ca atunci cand iesim noi pe strada poate rad altii de noi?! Pricum ar fi cert este ca nu trebuie purtate culorile de tipul celor fosforescente, deoarece in primul rand ne fac sa aratam ca un girofar care vrea sa fie bagat in seama, eventual putem sa ne asezam si la marginea strazii si sa directionam traficul, sa nu purtam tocurile extravagante in timpul zilei niciodata, mai ales atat de mult iubitii pantofi cu tot felul de tinte, acest tip de incalcatri sunt destinate cluburilor si iesirilor de seara, si in niciun caz iesirilor in parc sau la cumparaturi, de zi cu zi.

Si cum ziceam: sa nu purtam haine care nu se potrivesc cu varsta noastra. De exemplu unele haine sunt special create pentru fete tinere. Atunci cand vezi o femeie trecuta de varsta de 40 de ani cu sandale cu platforma si cu multe tinte, e clar ca nu ti se va parea sexi oricat de bine arata ci ea va parea ridicola, mai ales daca le poarta in plina zi. E evident ca nu toata lumea are bani ca sa isi ia cate o un articol pentru fiecare ocazie, insa daca ai o singura pereche de incaltari toata vara, atunci incearca sa o ai pe cea potrivita tie, neutra, care sa mearga la mai multe tinute.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *