Despre barbatii inteligenti

barbati-inteligentiAm fost intrebata de multe ori ce apreciez in primul rand la un barbat si n-o sa ezit niciodata sa zic ca-mi plac barbatii inteligenti. Cred ca fiecare dintre noi, femeile, isi face in capul sau un portret al barbatului pe care si-l doreste. Nu pot sa spun ca nu am si eu un astfel de portret, insa dintre toate calitatile si trasaturile pe care le apreciez la un barbat, inteligenta este cea care, dupa parerea mea, merita o atentie aparte.

De ce imi plac barbatii inteligenti ? Pentru ca langa ei mereu cresti, te dezvolti, cu ei porti discutii lungi si interesante, ei au opinii bine formate si nu sunt usor influentabili. Pentru mine este extrem de important sa pot aborda nu doar teme de cultura generala cu barbatul de langa mine, dar sa pot sa discut atat pe cele mai neimportante teme, cat si pe cele mai complexe.
Am intalnit barbati inteligenti. Unii mi-au devenit foarte buni prieteni, langa care am evoluat mult si care m-au sustinut in evolutia mea. Altii mi-au fost iubiti. Am descoperit pe langa inteligenta lor atat calitati, cat si vicii. Ideea este ca nu mereu inteligenta vine la pachet cu sensibilitatea sau tandretea. Insa barbatii inteligenti invata sa iubeasca si asta e o capacitate pe care o apreciez foarte mult.

In ultima perioada, nu pot sa spun ca nu au aparut barbati inteligenti in viata mea, insa acestia mi-au devenit buni prieteni, nimic mai mult. E un fel de simtire pe care o am cand cunosc mai bine un barbat, aceasta simtire imi spune clar ca acest barbat ar putea sa-mi fie un foarte bun prieten, dar niciodata un iubit. Si am incredere in aceasta simtire. Prietenele mele au inceput sa ma bata la cap ultima vreme cu : « cand iti gasesti si tu un barbat ? » Imi dau seama ca este putin cam ciudat pentru ele, ca eu, cea care practic ieseam dintr-o relatie si intram in alta sa fiu singura. Insa multe schimbari au avut loc atat in viata mea, cat si in perceptia asupra barbatilor pe care mi-i doresc. De aceea nu voi accepta langa mine un barbat doar de dragul de a nu fi singura. Si cred ca acesta ar trebui sa fie motto-ul fiecarei femei.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *